Vrei sa devii mama antreprenor? Hai sa iti spunem cum, la evenimentul WAHM

wahm

Planuiesc de ceva timp sa va povestesc despre Asociatia Work At Home Moms, dar timpul nu prea tine cu mine (mai ales de cand a inceput scoala), iar cand am vazut ca se apropie cu pasi repezi evenimentul acesta, mi-am zis ca e musai sa scriu despre el, urmand sa va povestesc mai multe despre asociatie intr-un articol viitor, iar pana atunci puteti accesa bannerul din partea dreapta a paginii mele, care va duce la site-ul asociatiei.

Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Bucuresti la a sasea editie din seria „Mama Antreprenor”, in cadrul careia puteti afla cum sa initiati si sa dezvoltati un business pe temele anuntate.
Asadar, gasiti mai jos toate detaliile necesare, nu trebuie decat sa va notati in agenda ziua de 1 octombrie:

10:00- 10:40 – Ramona Serbanica, contabil – SRL DEBUTANT-infiintare, facilitati fiscale & conditii in 2016
10:40 – 10:50 – intrebari

10:50 – 11:30 – Aura Grecu, inspector certificare ecologica – procedura certificare, standarde, tips and tricks, subventii agricultura ecologica
11:30-11:40 – intrebari

11:40 – 12: 20 – Roxana Buzetelu, fondatoare Clou Boutique, infiintarea unui magazin fizic de Home&Deco si cadouri, tips and tricks promovare si branding.
12:20 – 12:30 – intrebari

12:30 – 13:00 – pauza si bufet

13:00-13:40 – Andreea Sirbu, de la Atelier Unic Art, inginer in textile, exemplificare croitorie, cusaturi pentru camasa de dama si documentația tehnică necesară producției produsului în mini serie.
13:40 – 13:50 – intrebari
13:50- 14:00 – inchidere eveniment

Evenimentul se adreseaza tuturor mamelor care doresc sprijin privind orientarea vocationala si profesionala. Se va discuta despre: autorizatii, investitie, riscuri si asteptari, profit si multe altele, alaturi de 4 invitate care au initiat deja un proiect in aceste arii si pot oferi indrumare.

Evenimentul are loc pe 1 octombrie de la 10:14 la Elefantelul curios- Afterschool, loc de joaca si petreceri, str. Constantin Brancoveanu, 7 D, Bucuresti.
Gradina din Gura Siriului  va asigura un bufet sanatos si gustos.
Cost de participare: 100 ron, intreg evenimentul (se poate participa si la o singura prezentare, cu mentiunea ca e nevoie de min. 20 participante la fiecare prezentare)
Inscrieri pe contact@wahm.ro
Minim 20 participante, maxim 30.
Se poate veni si cu copilul/copiii, exista un loc de joaca vesel la Elefantelul Curios care percepe 8 lei pe durata intregului eveniment.

*Aceste evenimente sunt sesiuni de Q&A si schimb de experienta, nu reprezinta traininguri in sine.
Fondurile stranse in cadrul evenimentului sunt directionate spre oferirea programului de traininguri gratuite: Mama Antreprenor.
http://wahm.ro/mentorat-antreprenorial-pentru-mame-m-a-m/]


WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei. S-a putut numi o comunitate încă din primele zile de la lansarea ideii, datorită sutelor de persoane care au aderat cu entuziasm la pagina Facebook  dedicată curentului ”work at home moms” în țara noastră.

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *