Dezvoltarea umană se poate produce chiar și în condiții traumatice?

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT),  organizează cea de-a patra ediție a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie (CiNPT), aceasta se va desfășura pe parcursul a trei zile consecutive: 27, 28 și 29 octombrie.

În acest an vor fi 16 speakeri internaționali, peste 20 de lectori renumiți și se așteaptă participarea a peste 250 de persoane. Conferința va cuprinde secţiuni dedicate specialiştilor în psihologie, psihiatrie, medicină, educație, asistență socială, sesiuni dedicate practicienilor, sesiuni și workshop-uri dedicate publicului larg. Este posibilă participarea la oricare dintre cele 3 zile ale evenimentului sau la intreaga conferință.

Sesiunile din primele două zile vor avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, iar atelierele din cea de-a treia zi vor fi găzduite de Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Șoseaua Panduri nr. 90.

ZIUA 1, 27 Octombrie 2017
Prima zi va fi deschisă de către Asociația RESILIO. 16 speakeri – membri și specialiști ai unor universități de prestigiu din Franța, Canada, Marea Britanie, Norvegia, Camerun, România – vor dezbate tipurile și eficiența programelor ce vizează dezvoltarea rezilienței în psihologie, în domeniul social și cel organizațional, folosind exemple și studii de caz. „De la teorie la practică: o analiză a programelor de intervenție bazate pe reziliență” este tema principală a acestui eveniment special RESILIO.

ZIUA 2, 28 Octombrie 2017
“Trauma și dezvoltarea umană” este tema centrală a ediției din acest an a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie. În cea de-a doua zi vor avea loc prezentări despre modul în care se produce dezvoltarea umană în condițiile traversării experiențelor adverse, despre traiectorii de dezvoltare psihică posttraumatică, dezvoltarea posttraumatică a copiilor, riscul suicidar și experiențele traumatice timpurii.

ZIUA 3, 29 Octombrie 2017
În cea de a treia zi a Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie – „Trauma și
dezvoltare umana” vor avea loc șase workshop-uri pe diverse teme care se vor desfășura câte două în paralel, la alegere participanții beneficiind de trei workshop-uri.

Conferinței Internaționale de Psihotraumatologie (CiNPT), se organizează o dată la 2 ani și reunește specialiști de marcă din țară și străinătate, edițiile precedente:

2011 – “Dincolo de traumă: resurse și oportunități”
2013 – “Traumă și vindecare într-o comunitate aflată în schimbare”
2015 – “Trauma psihică, între cunoașterea științifică și arta abordării”
Au fost peste 1000 de participanți la edițiile trecute, peste 200 de apariții în presă, și peste 100 de parteneri implicați!

Detalii ale programului pentru cele 3 zile și biletele se găsesc aici: istt.ro

Puteți consulta tarifele in tabelul de mai jos, nu uitați de prețurile reduse până pe 16 octombrie:

Sursa foto: istt.ro

Save

Save

4 comentarii la “Dezvoltarea umană se poate produce chiar și în condiții traumatice?

  1. Foarte interesant, dacă nu mă înșel, cred că va participa și doctorița noastră de familie, mi-a povestit despre conferință săptămâna trecută, când am fost cu Tudor la consultație.

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *