Tratament profesional pentru par

Luna trecută v-am povestit că mi-o dedic mie, că doar este ziua mea în octombrie, aici am promis solemn că îmi fac timp pentru mine, dar, ca prin minune, se pare că, dacă vrei, poți, cum zicea reclama! Așa că a venit noimebrie, iar eu am îmi dedic în continuare timp și i-am făcut părului meu un tratament revoluționar.

Este vorba despre tratamentul pentru păr TIME MACHINE, un fel de mașină a timpului, care șterge istoricul părului! E ca la mașină, când îi dai kilometrajul înapoi :), mai în glumă, mai în serios, cum altfel credeți că aș fi avut curaj să apar ca în cele 2 poze, în mai puțin de 2 săptămâni?!

De-a lungul timpului, părul meu a avut diferite nuanțe de blond, roșcat, șaten sau chiar ciocolatiu, a fost drept, ondulat, mai lung sau mai scurt. Sunt genul de client care merge la salon și zice: vreau ceva diferit!

Mă las pe mâna profesionistului, dar nu mă dau în lături nici acasă, nu mi-e teamă să îl întind cu placa, să îl pun pe moațe (unele dintre voi poate știți ce sunt), să pun bigudiuri calde, să îl umplu de spumă sau să dau cu vopsea albastră (vara trecută, ne-am vopsit cu toții albastru, eu și copiii, soțul încă n-a dat în minte copiilor). Îmi place să experimentez cu părul meu, iar după fiecare spălare, îl usuc cu peria/uscătorul pentru că altfel stă ud câteva ore.

Părul meu a văzut multe la viața lui, ultima tunsoare a fost acum aproape 1 an, este enorm, eu îl tund cam la 3-4 luni. Eram sigură că va trebui să tai cam jumătate din el, de obicei o fac fără vreo urmă de regret și chiar insist la salon să taie cât mai mult din el, dar acum chiar ar fi rămas foarte scurt și cam evitam vizita la salon. Am stat mult pe gânduri dacă să mă tund și să ma vopesesc și apoi să îmi fac un tratament profesional sau invers.

Am ales să fac tratamentul Time Machine, la unul dintre saloanele Gett’s și apoi să îl tund și vopsesc și bine am făcut!

 • Ce este tratamentul pentru păr Time Machine?

Un  sistem în trei pași de întărire și regenerare capilară, care reprogramează structura părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă.

 • Ce rezultate are tratamentul pentru păr Time Machine?
 1. repară vârfurile despicate
  (cred ca se vede clar că nu am mai tuns jumătate din par, cât ar fi trebuit înainte de tratament)
 2. lasă părul mai fin și mai mătăsos, efecte care durează până la 10 săptămâni
  (au trecut un pic peste 2 săptămâni la mine, după acel tratament mi-am întins părul de 3 ori, de 2 ori cu peria și 1 dată cu placa, încă este suplu, fin)
 3. întărește părul, rezultă mai puține fire despicate
  (o să văd în timp)
 • Cum funcționează tratamentul Time Machine?

Pasul 1: Rewind Fuel

Cu ingrediente active precum Keralink (proteină restructurantă) și Kerabind (aminoacid asemănător keratinei) formula penetrează rapid structura părului și o repară.

Pasul 2: Seal& Armour

Ingredinetul activ Keraguard, pătrunde în cuticulă și repară vârfurile despicate, ca un lipici, astfel am reușit eu să tund mai puțin din părul deteriorat.
Culoarea este astfel sigilată pentru 10 săptămâni, iar părul se simte mai moale de la rădăcină la vârfuri, probabil ar fi fost util să îl fac după ce m-am vopsit, dar…presimt că îmi voi dedica ceva timp și în decembrie :).

Pasul 3: Top Lock cu ingredinetul Keralock

Poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție dermipermanentă a părului. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă, oferă protecție termică și hidratare de durată. Acum înțelegeți de unde atâta curaj pe capul meu, să mă tot joc cu vopsea și obiecte fierbinți prin păr, mi-am luat minunea acasă și folosesc la fiecare spălare.

V-am zis că este un tratament care repară vârfurile despicate, șterge practic istoricul părului, îl puteți face la oricare dintre saloanele Gett’s, ce nu v-am zis este că tratamentul TIME MACHINE costă doar 20 de lei!!

Sursa foto: Saloanele Gett’s și arhiva personală

13 comentarii la “Tratament profesional pentru par

 1. eu nu prea vreau să schimb istoricul părului meu, am fost norocoasa cu păr negru tăciune și onduleuri naturale. Acum vreau să ăi păstrez trecutul glorios și să inceteze să albească și îndrepte…. how can i do that!!? arăți extra, mega bine în poze, pletele sunt de reclamă!

  1. Norocoaso! 🙂
   Nu ma plang nici eu de par, dar il vopesec de la 15 ani si il pun pe moatze, il dau cu zahar, gel si alte spume, de pe la 10 ani, deci aveam nevoie sa ii sterg cazierul 🙂

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *