Tratamente faciale profesionale

Toată vara m-am plans de problemele pe care le am cu tenul, dar am căutat și soluții, ca să fie treaba serioasă, am încercat tot felul de creme, seruri și scruburi. Pe scurt, tenul meu a devenit extrem de uscat, dar am și acnee în anumite zone ale feței, așa că îngrijirea devenise un fel de misiune imposibilă.

Mi-am schimbat tot ritualul pe timp de vară, am scris aici, dar ceva lipsea, deși nu am scris în articol, tot timpul am și un produs de curățare pe care îl includ în ritual, uneori folosesc un produs bland, zilnic, alteori adaug un produs de curatare profunda. Toate produsele făceau treabă, dar tot nu eram 100% multumită, încă aveam pe față zone în care crema, chiar și uleiul, nu intrau în piele, efectiv stăteau la suprafață.

Ultima dată când am trecut printr-o astfel de provocare, am ajuns să apelez la un specialist și toate problemele mele s-au rezolvat intr-o după-amiază de sambătă, cu o curătare profesională, ca la carte, manuală.
De data asta, tot într-o sâmbătă, am decis să încerc și metodele mai noi de curătare a tenului și am ajuns la Nomasvello, despre care am citit numai lucruri bune.
Când am făcut programarea nu știam exact de ce serviciu am nevoie, am încercat să explic doamnei de la telefon ce probleme am și ea a făcut o programare generică, la cosmetică, unde urma o analiză a tenului, din partea specialistului, apoi urma să alegem procedura.

Pentru că aveam o experiență plăcută cu serviciile Nomasvello la The Bar, din Promenada, mi-am făcut programare tot acolo și n-am regretat. Cum am ajuns, i-am explicat Alexandrei, cosmeticiana, că nu îmi mai intră cremele în piele, în acel moment, era singura problemă (acneea dispăruse),  a fost de ajuns o privire în amănunt și Alexandra a ghicit imediat că nu mai făcusem o curățare profundă, profesională a tenului, de multă vreme (mi-a plăcut mult că n-a dat ochii peste cap, dojenitor).
Am discutat și am decis că, pentru început, aveam nevoie de o curățare facială Pro Skin, despre care puteți citi aici, urmată de un tratament estetic LED+Esthetic, despre care găsiți multe informații aici.

Procedura de curățare a durat aproximativ 20 de minute, se folosesc Ultrasunete și Energie Galvanică, capătul care intră în contact cu pielea, artă ca o spatulă, metalică, mai groasă și este plimbat pe toată fața, încet, încât să acopere fiecare milimetru. În anumite zone, care erau mai încărcate (așa mi s-a explicat), a fost un pic dureros, nimic insuportabil, incomparabil cu ultima curațare (manuală), la care am fost. Mi-a trecut de cateva ori aparatul pe toată fața, nu știu când a trecut timpul, mai ales pentru că Alexandra îmi explica tot ce face și îmi povestea cum să îmi îngrijesc tenul acasă.

Mi-a plăcut procedura pentru că:
– a fost foarte rapidă;
– foarte puțin dureros (dacă vă curățați fața frecvent, nici nu se simte);
– n-am rămas cu vreun semn pe față;
– n-a fost scump;
– am avut pielea puțin roșie, dar nu încât să se sperie lumea de mine (mi-a spus soțul că arăt de parcă as fi fost la plajă);
– tenul meu se simțea efectiv mai ușor, avem impresia că mi-a luat câteva straturi de piele (în realitate, a îndepărtat doar impuritățile).

Dupa curățarea Pro Skin

A urmat tratamentul cu LED, care acționează prin fototerapie, prin expunerea la lumină puternică, tenul își folosește propria energie pentru a impulsiona producția de colagen și elastină din fibre, ceea ce duce la îmbunătățirea calității și aspectului pielii.
Au fost 3 tipuri diferite de lumină:
– galbenă – care stimulează activitatea sistemului nervos central
– verde/albastră – activează drenajul limfatic
– roșie – stimulează circulația sangvina, regenerarea celulelor.
Înainte de expunerea la lumină, mi-a aplicat un produs profesional, adaptat tenului meu. A durat în jur de 20 de minute și a fost un pic bizar cu toate luminile (ochii sunt acoperiți, protejați), dar tot realizezi când se schimbă culoarea luminii, nu este nimic dureros/inconfortabil.

După cele 2 proceduri, tenul meu a fost:
mai curat ca niciodată;
pori inchiși;
hidratat;
luminos;
mai ferm;
– parcă nici ridurile nu mai erau așa vizibile (dacă pielea nu mai strangea și era hidratată).

O să apelez mai des la serviciile profesionale Nomasvello, tenul meu este foarte bucuros și au oferte, așa că și unghiile mele sunt fericite!
Iar experiența la The Bar, in Promenada, a fost una foarte bună, atât la cosmetică, cât și la serviciul de manichiură pe care l-am încercat de câteva ori. Personalul este foarte bine pregătit, amabil, produsele sunt profesionale, alese atent, am găsit mereu programare destul de rapid, la manichiură am găsit mereu în aceeași zi, la cosmetică a doua zi (ceea ce nu e chiar ușor de găsit).

Sursa foto: Nomasvello, arhiva personală, pixabay

Save

Save

6 comentarii la “Tratamente faciale profesionale

  1. Am auzit numai de bine despre Nomasvello si sunt tentata sa incerc si eu. Recent am urmat un tratament cosmetic profesional si am realizat ca este un lucru pe care trebuie sa il fac mai des pentru mine. Sa stii ca eu sunt mare fana a The Bar, este locul unde ma tund si sunt tare multumita. Deci, data viitoare am mari sanse sa urmez si un tratament cosmetic acolo :). Foarte utile informatiile pe care ni le-ai dat!

    1. sa stii ca am incercat cat am putut sa fac acasa, dar nu se mai putea, m-am bucurat tare ca aici nu au folosit substante chimice, de aceea apelasem ultima data la curatare manuala

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *