Toamna vine cu schimbări și începe la Webstock

Sunt aproape de final cu pregătirile, mă văd cu oameni, îmi iau la revedere, merg la petreceri de adio ale unor colegi, îmi pregătesc propria mini-petrecere de adio, cu colegii de la job, cumpăr suveniruri, fac bagaje, fac liste, iau adrese de mail, predau proiecte, este o perioada de plecări, schimbări, finaluri și începuturi de drum, pentru mulți cunoscuți!

Pentru mine este aproape finalul unei etape, unei experiețe interesante, dar și unei perioade grele, stresante, în care am muncit mult, am învățat și mai mult și am albit 🙁 Nu am timp de nostalgii, regrete sau alte sentimentalisme, predau legitimația de la job seara, la prima oră mă urc în avion, în câteva ore sunt acasă, iar a doua zi sunt la Webstock 2017.

Începe o nouă etapă, nu știu ce mă așteaptă, sunt obosită, dar dornică și deschisă să o iau de la capăt, pentru că știu că pot, pentru că îmi place, pentru că vreau să fac lucruri noi, frumoase și care contează.

Abia aștept să revăd oamenii frumoși pe care i-am cunoscut la ediția de anul trecut, prietenii pe care i-am câștigat între timp și oamenii pe care îi admir și pe care n-am încetat să îi urmăresc, oricât de departe sau oricât de ocupată aș fi fost.
Am tras puțin cu ochiul pe lista de nominalizări și surpriza a fost foarte plăcută, nu doar că am recunoascut multe dintre proiectele și persoanele nominalizate la diferite categorii (spre deosebire de anul trecut), cum ar fi Special Projects, Social Media Projects, dar mi-a fost foarte greu să aleg ABSOLUT Online Personality of the Year, a fost un an plin de proiecte bune, în care mulți bloggeri au crescut și multe lucruri faine s-au întâmplat, dar, cum personalitatea anului poate fi doar una, am votat-o pe…mai bine votați și voi aici, este foarte simplu, introduceți adresa de mail și urmați instrucțiunile.

Comunitatea de parenting, din care fac și eu parte, este foarte bine reprezentată anul acesta la eveniment, lucru care mă bucură. Cred că este momentul perfect să îmi reiau activitatea pe blog, să îmi îmbrățișez prietenele și să fac galerie proiectelor importante, pe care, anul acesta, le-am susținut de la distanță.

Ana Nicolescu, Lavinia Pavel, Andreea-Carmen Radu, Anca Bold GheorgheAna Maria Ivan, Robert Diaconeasa și nu în ultimul rând, draga mea Miruna, o să vă încurajez din sală!

Ne revedem pe 29 Septembrie, la ora 9.00 AM, la hotel Marriott și pe blog, muuult mai des. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas aproape în perioada în care mi-a fost greu și promit să nu vă dezamăgesc!

Sursa foto: arhiva personala, Webstock.ro

 

 

 

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *