Sala plina la evenimentul Social Moms

Social Moms.jpg

Aseara am fost la evenimentul despre alaptare organizat de Social Moms, vreau sa va spun ca n-am mai vazut de multa vreme atatea gravide si proaspete mamici intr-un singur loc, sala (destul de incapatoare) a fost pliiiina, cred ca erau spre 200 de persoane si….erau si cativa tatici, ceea ce mi s-a parut fantastic.
Cand am nascut eu, acum 6, respectiv 8 ani, nu doar ca nu prea se organizau evenimente de acest fel, dar nu cred ca se gandea cineva ca tatii vor participa la astfel de evenimente, asa ca nu pot decat sa ma bucur, dublu.

Evenimentul “Alaptarea. Beneficii pentru mama si copil” a fost sustinut de specialisti in alaptare si nutritie, un reprezentant al mamicilor bloggeri, dar si un reprezentant Marca Ceys, care a prezentat un produs de ajutor mamicilor.
De la Dr. Irina Antonescu, medic specialist pediatru, membru al European Academy of Paediatrics, am aflat despre compozitia laptelui matern si beneficiile acestuia; Amalia Neacsu, educator perinatal SAMAS, a raspuns la o intrebare esentiala: care este pozitia corecta de alaptare?; Luiza Parvu, medic specialist Diabet (zaharat), Nutritie si boli metabolice, ne-a vorbit despre dieta mamei care alapteaza; Miruna Ioani, blogger, ne-a povestit din experienta personala de proaspat mamica, dar si motivele care au deteriminat-o sa initieze  petitia pentru lege in tara noastra care sa  protejeze alaptarea in public; Mihaela Panzaru, reprezentant Ceys, a prezentat un produs de curatare si dezinfectare, extrem de util.

Ideea principala cu care am plecat eu: RELAXAREA mamei este cheia! Aveti grija de proaspetele mame, sa fie fie odihnite si relaxate!

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si despre temele de discutie la Iuliana si va recomand cu mare drag sa nu ratati evenimentele viitoare organizate de Social Moms, care sunt pline de informatii utile si organizate ireprosabil.

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *