Rolul poveștilor în dezvoltarea emoțională

Tu știi care este rolul poveștilor în dezvoltarea emotională a copilului tău? Vino sa aflăm împreună cu cei de la Social Moms și invitații lor speciali, pe 10 Noiembrie, la ora 18, la Teatrul Excelsior.

Acest eveniment încheie campania Danonino  Spune Da creativității, prin punerea in scenă a 5 piese de teatru, scrise de copii, ce vor fi jucate de bloggeri de parenting renumiți, având-o ca partener pe actrița Ioana Ginghina.

Actorii  debutanți vor fi:

Din agendă vor face parte următoarele subiecte:

– rolul poveștilor în dezvoltarea emoțională și congnitivă a copiilor cu Otilia Mantelers
– cum facem mâncarea să fie mai interesantă și distractivă pentru copii cu Dr. Luiza Pîrvu, medic specialist diabet, nutriție si boli metabolice- spune DA teatrului pentru copii
– ateliere pentru copii (Atelier creativ sustinut de Learning Hub, Atelier de povesti interactive sustinut de Teatrul Ion Creanga)

Poveștile sunt un minunat prilej de conectare cu cei mici, ele au rol in activarea ambelor emisfere cerebrale, emisfera stanga, responsabilă de procesele raționale, și emisfera dreaptă, unde sălășluiesc emoția, creativitatea și imaginația. Este important să nu neglijăm rolul imens pe care il au poveștile in dezvoltarea emotională, să le introducem cât mai devreme in rutina familiei și să continuăm să le acordăm un rol important și după ce copiii au crescut. Ele pot reprezenta cadrul ideal pentru învățare, timp special și chiar dezvoltarea de abilități.

Evenimentul „Spune Da creativității. Rolul povestilor in dezvoltarea emotională și cognitivă a copiilor” este unul gratuit, ca de obicei, dar locurile sunt limitate, din surse sigure, știu că nu mai sunt multe locuri libere, ar fi bine sa vă grabiți, găsiți aici toate informațiile necesare.

DA creativitatii

Save

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *