Cartoon Network susține pasiunile copiilor

Dacă l-aș lăsa să deseneze toată ziua, ar fi cel mai fericit, iar dacă i-aș cumpăra și toate caietele/creioanele/pixurile/cariocile pe care și le dorește el, l-ar ține ocupat ore, chiar zile. Dacă aș strânge toate desenele pe care le face, aș putea tapeta lejer toată casa (trebuie să recunosc că mai arunc din ele, șhht!).

Robert are aproape 9 ani, nu se omoară cu cititul, dar este foarte pasionat de desen. Fiecare desen pe care îl face are și o poveste, nu sunt toate de pus pe blog, că deh, personaje negative, fapte periculoase, dar astăzi avem o povestioară mai ușurică, tot cu rău făcători, dar merge.

” Ron trăiește liniștit și are un bun prieten, mai puțin liniștit, care, din lipsă de bani, merge la furat. Când este descoperit, acesta dă vina pe Ron, care ajunge pe mâna poliției și apoi la închisoare. După un timp, prietenul lui îl urmează la închisoare, dar nu se întâlnesc. Ron încerca să își găseasca prietenul, dar află de la un gardian că a fost trimis la o altă închisoare, foarte bine păzită. Timpul trece iar Ron își face un nou prieten, Alex, care avea pregătit un plan de evadare. La apus, Alex îi dă lui Ron tot ce îi trebuie, inclusiv lopeți.
– Este apusul!, spuse Ron, luând lopata.
După ce au săpat mult, au reușit să evadeze, dar poliția era pe urmele lor. Au luat-o prin pădure, iar în totiul nopții au ajuns la o cabană, în care habar n-aveau că cineva dormea dus. Intrați în cabană, îl trezesc pe proprietar, cărui îi spun că sunt excursioniști rătăciti. Acesta acceptă să le ofere de mâncare și loc de dormit peste noapte.
Dimineața, poliția ia cu asalt pădurea, iar cei 2 reușesc să fugă și să se refugieze în cel mai apropiat sat, unde își schimbă hainele cu ale unor săteni. Poliția pune întrebări localnicilor, despre un om cu o haină roșu cu gri, astfel aflând că cei 2 și-au schimbat hainele.
În cele din urmă, Ron este prins și dus din nou la închisoare, unde îți ispășește pedeapsa.”

În alte ocazii am avut povești cu pirați și desene aferente:
Cartoon Network, prin concursul „Atelierele Imaginației Cartoon Network”, încurajează tinerii și copiii talentați, pasionați, așa cum este și al meu. Concursul se află deja la cea de-a treia ediție, iar copiii își pot înscrie desenele în una dintre următoarele categorii: desen, scenariu sau animație.
Robert nu s-a decis încă la care categorie va participa sau cu care desen/poveste, dar mai are ceva timp, important este că are totul pregătit. Marii câștigători ai fiecărei categorii vor primi câte o tabletă grafică, foarte tentant premiul, parcă m-aș înscrie și eu, deși…la cât de talentată sunt, nici cu povestea în față, n-ar reuși nimeni să deslușească desenul 🙂

Copiii se pot înscrie la concurs până pe 2 iulie 2017, detalii mai multe găsiți aici: http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/. Pe site găsiți multe indicații si sugestii pentru crearea diferitelor personale, din îndrăgitele desene animate ale postului, precum Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball), Finn (Să înceapă aventura).

Nu știu cum, dar Universul lucrează, Robert își dorea mult să facă ceva cu desenele lui, iată că se întâmplă, își dorea, de asemenea, să devină youtuber, se va întâmpla și asta peste vară. Tot ce îmi mai rămâne de făcut este să îl înscriu la un atelier de storytelling, cu Liviana Tane și programul verii va fi de poveste!

Mulțumim ParentingPR pentru că promovezi branduri precum Cartoon Network, care încurajează tinerele talente!

Save

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *