O conferinta pentru viata de cuplu, pe care nu trebuie sa o ratati „Ce spun eu si ce auzi tu?”

Banner orizontal.jpg

Cu totii suntem in al noualea cer cand ne gasim perechea, partenerul cu care ne gandim ca ne vom petrece restul vietii, dar stim cu totii sau majoritatea dintre noi, cum este atunci cand magia inceputurilor se risipeste, iar realitatea ii lasa locul. Relatiile sunt dinamice, ele nu stau pe loc, ce era astazi de vis, maine poate sa nu mai fie la fel, iar iubirea pare sa nu fie de ajuns in unele cazuri. Si nu este nimic in neregula cu tine sau cu partenerul, dar relatiile trebuie crescute, udate ca niste plante, ingrijite. Uneori apare deconectarea, comunicarea se ingreuneaza sau se rupe, apar conflicte, iar magia inceputurilor nu mai este de gasit nicaieri.

In ultima vreme aflu despre multe femei frumoase, destepte si „desteptate”, ca au divortat/s-au separat, sunt femei pe care le cunosc mai mult sau mai putin, pe unele in viata reala, pe altele doar din online. Si stau asa si ma intreb ce se intampla totusi, faptul ca devenim parinti nu ne mai lasa timp pentru parteneri, faptul ca evoluam o data cu nasterea, ca ne autodezvoltam si crestem o data cu copiii, inseamna ca automat alegerile facute inainte nu mai sunt bune?! Nu doar femeile se despart, am mentionat femeile pentru ca aud eu despre mai multe, dar si barbatii sunt in aceeasi situatie, aflu de la sotul meu despre fosti colegi/prieteni ai lui. Sa fie tumultul vietii, greutatile (inevitabile) ale vietii de parinte, sa fie faptul ca acum oamenii sunt mult mai deschisi la a renuntat la ceva ce nu li se mai potriveste, fata de cum erau in trecut?!
Habar nu am care este raspunsul, insa va spun sincer ca nici noi, ca familie, ca relatie, nu am fost scutiti de greutati, este usor sa te lasi coplesit de greutatile de peste zi, sa fii deconectat si prea obosit (psihic si/sau fizic) pentru a face cel mai mic efort de reconectare cu partenerul, sa te lasi angrenat in mici conflicte si apoi sa le intretii, iar de aici pana la frustrare, nefericire, nu mai este mult. Eu nu vreau sa fie asa!

Daca si voi vreti sa readuceti armonia in relatia voastra, daca aveti o relatie armonioasa si vreti sa o pastrati asa mult si bine, va invit la conferinta „Ce spun eu și ce auzi tu?”, sustinuta de Gáspár György, pe 29 octombrie.
Veti afla multe lucruri despre:
– comportamentele toxice dintre partenerii unui cuplu;
– blocajele în comunicare și armele psihologice pe care le folosim în viața de zi cu zi;
– aspectele care fac diferența între cuplurile fericite și cele nefericite;
– motivele pentru care ne comportăm într-un anumit fel;
– noua știința a iubirii;
– dezvoltarea unor practici sănătoase de relaționare și comunicare în cuplu;
– împăcarea cu noi înșine și acordarea permisiunii de a primi și oferi iubire.

Va spun cu mana pe inima ca eu abia astept aceasta conferinta, chiar daca va trebui sa vin imbracata si machiata de nunta 🙂 (fosta mea colega de banca, din liceu, se marita in aceeasi zi), doua evenimente de la care nu pot lipsi.

Pana pe data de 15 septembrie puteti beneficia de taxa redusa, dar va asigur ca nici taxa fara reducere nu este mare, organizatorii s-au gandit sa ne ajute sa beneficiem de aceasta conferinta si impreuna cu partenerii, asa ca au creat si un pachet pentru cupluri. Aici gasiti toate detaliile necesare.

Grabiti-va sa faceti rezervarea! Ne vedem acolo!

2 comentarii la “O conferinta pentru viata de cuplu, pe care nu trebuie sa o ratati „Ce spun eu si ce auzi tu?”

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *