Ghetuțele îl așteaptă pe Moș Nicolae la Centrul Comercial Auchan Titan(P)

Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei si Titan, s-au gândit la noi și ne-au pregătit multe suprize, haideți să împărtășim magia sărbătorilor, să ne bucurăm de daruri și colinde!

Nu știu alții cum sunt, dar eu îl aștept cu nerăbdare pe Moș Nicolae, în fiecare an, de când mă știu și tot d-atunci, n-am reușit niciodată să îmi lustruiesc foarte foarte bine ghetuțele, dar Moșul a fost mereu darnic.
La fel va fi și anul acesta, doar că eu voi fi mai sârguincioasă, nu doar îmi voi lustrui bine ghetuțele, dar le voi duce Moșului la Centrul Comercial Auchan Drumul Titan, luni, pe 5 decembrie, începând cu ora 18.30.

Moș Nicolae așteaptă multe ghetuțe lustruite, pe care să le umple cu daruri, sper ne vedem acolo, în număr mare. Să fiți fără grijă, locul în care vom lăsa ghetuțele va fi păzit, iar singurul care are acces este însuși Moșul! Lăsăm fiecare o singură pereche și primim un bon de ordine, iar pe 6 decembrie, începând cu ora 17, ne putem ridica surprizele.

Sărbătorile sunt despre familie, despre timp împreună, despre daruri, dar și despre bucuria de a dărui altora. Când aduceți ghetuțele pentru a fi umplute de Moș Nicolae, vă rog, nu uitați să aduceți o jucărie, care va fi dăruită copiilor din comunitățile vulnerabile!
Din respect pentru ei, jucăria să fie nouă sau într-o stare foarte bună.

Vă las mai jos programul acțiunilor din zilele de 5 si 6 decembrie, din Centrul Comercial Auchan Drumul Titan, eu acolo voi fi, în așteptarea lui Moș Nicolae.

program-auchan
Găsiți mai multe detalii pe pagina de Facebook a centrului:
https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan
Sarbatori Auchan Titan

Pregătiți ghetuțele și zâmbetele, Moș Nicolae ne așteaptă!

Save

Save

Save

4 comentarii la “Ghetuțele îl așteaptă pe Moș Nicolae la Centrul Comercial Auchan Titan(P)

  1. Buna ziua!stiti cumva pe ce site sunt postate pozele facute copiilor cu mosu’?am cautat si pe site-ul Hipermarket-ului si pe facebook,nu le-am gasit!multumesc anticipat!

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *