Serial nou la Disney Junior: „Mickey Mouse și piloții de curse”

Stau așa și mă gândesc de când îl știu eu pe Mickey Mouse, ținând cont că nu prea îmi amintesc când și unde l-am văzut prima dată, nu pot să trag decât 2 concluzii: fie sunt foarte bătrână (ete nahh!), fie îl știu de atâta timp, încât am pierdut șirul anilor! Or fi amândouă, dar nici nu contează, pentru mine, Mickey Mouse este ca un prieten vechi, nici nu mai știi când v-ați cunoscut, ca și când vă știți de când lumea.

Probabil vă gândiți că eu oricum am copii și de-asta îl știu, ceea ce este parțial adevărat, eu l-am cunoscut prima și l-am prezentat și copiilor, pentru că îmi place, e simpatic, atemporal, cântă, dansează, lucrează, are prieteni, este isteț, găsește soluții la probleme, ne învață lucruri. E drept, l-am redescoperit, în variantă animată (pentru că oricum îl purtam pe tricouri), în momentul în care au mai crescut copiii și au început să vadă desene animate la Disney Junior.
Șiii am scăpat și porumbelul, băieții mei se uită la teveu vere :), iar Disney Junior mi s-a părut o variantă ok, programe (și) cu personaje clasice, adică știam și eu despre ce era vorba în propoziție, nici nu visam urât noaptea, de la te miri ce personaje sau povești, pe lângă personajele clasice, poveștile muzicale, programele lor erau și sunt educative. Robert a învățat să numere în spaniolă și era foarte încantat. Copiii pot învăța matematică, pot învăța culorile, abilități sociale, văd că și personajele din desenele animate au un stil de viață sănătos.

Mie îmi tot răsună în urechi câtecul din serialul trecut cu Mickey Mouse și prietenii lui: „Hot Dog, Hot Do,g Hot Diggidy Dog”, așa că m-am bucurat când am auzit că o să am ocazia să aud și alt cântec, in noul serial: Mickey și piloții de curse, care va debuta în 22 aprilie la ora 10.30, pe canalul Disney Junior.
Se anunță un serial plin de aventuri, pentru copiii preșcolari, în care Mickey și gașca lui, vor participa la curse amuzante în jurul lumii, vor avea parte de aventuri în orașul lor natal, Hot Dog Hills, ne vor arăta ce înseamnă prietenia, cooperarea, munca în echipă, optimismul. Îmi place foarte mult faptul că fetele, Daisy și Minnie au propria lor afacere de succes, Ajutoare Abile, era și timpul ca fetele să fie promovate mai mult, inclusiv în desene animate. Așadar, se anunță un serial fain, educativ, de la mine are deja mai multe bile albe și abia așteptăm să înceapă.

Între timp, promit să îmi reînnoiesc tricoul cu Mickey Mouse, pentru ca, DA, sunt genul acela de mamă, care poartă (uneori) tricouri cu personaje din desene animate.

Ia să vedem, cui îi mai place Mickey Mouse? Dar tricou cu personaje cine are? 🙂

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *