Cum gestionează tații crizele de furie ale copiilor?

După o zi de muncă, în care poate abia ai avut timp să iei prânzul, vii acasă, obosit, fără chef de nimic, visezi doar la canapeaua în care să te arunci, dar realitatea de la fața locului, rareori corespunde acestor iluzii. Cu toate astea, îți dai silința să fii pozitiv, să îți ajuți soția cu ce poți, să te joci puțin cu cei mici și, eventual, să nu adormi înaintea lor.

Când ți-e lumea mai dragă și îți zici în sinea ta că ai mai supraviețuit încă zi, booom, face ăla mic o criză de furie, încerci să îi dai o jucărie și încă una, ceva de mâncare, chiar și telecomanda, numai să se liniștească, dar nimic nu funcționează. Nu știi cu ce ai greșit și ce să mai faci ca să fie bine. Dacă e mama copilului acasă, o chemi de urgență, că sigur e o urgență ceea se petrece cu rodul iubirii voastre. Dar dacă nu este mama disponibilă, atunci ce faci?! Îl pui în mașină și dai ture prin oraș, faci dansul ploii în fața copilului, ca să il amuzi, îi dai o gură de vin, să termine cu criza și să doarmă (știu caz real, să nu vă treacă așa ceva prin cap!)?!

Eu zic să mergi pe 28 februarie, de la 18:30, la Hotel International, la ediția a 6-a a Modern Dad’s Challenges, o să aflii de la specialiști despre dezvoltarea emoțională a copiilor, despre cele mai comune frici și traumele pe care acestea le pot provoca celor mici. Tema întâlnirii este: Crizele de furie si traumele copiilor: cum le gestionăm?
Specialiștii invitați în această ediție sunt: Ioana Agachi, Psihoterapeut, managing partner
„Eu, parinte ghemotoc”, care va vorbi despre tantrumuri, crizele de furie și  rolul lor în dezvoltarea  copilului, dar și modul în care pot fi gestionate.
Cel de-al doilea invitat este Mirela Horumba, psihologul părinților, certificată în metoda Feuerstein Instrumental Enrichment și psihoterapeut (acreditat de Colegiul  Psihologilor din România) ( www.mirelahorumba.ro).

Această ediție va avea un studiu de caz, pe cele mai comune 6 crize de furie pe care le întâmpinăm la cei mici, sub îndrumarea psihoterapeutului Ioana Agachi, împreună putem descoperi rețeta de succes în calmarea crizelor celor mici.

Participarea la eveniment este gratuită si necesită înscrierea pe siteul evenimentului. Sala a fost plină la edițiile trecute, tații sunt puși pe învățat, așa că nu întârziați cu înscrierea!
Sponsorii acestei ediții sunt: Lidl Romania, Lupilu, Boiron Romania, PureShapes.

Trimiteți tăticii la Modern Dad’s Challenges!

2 comentarii la “Cum gestionează tații crizele de furie ale copiilor?

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *