Despre mine


Câteva cuvinte despre mine, sunt mama a doi băieți minunați, soția unui bărbat inteligent, iubitor si întelegător.
Am lucrat mai bine de 12 ani în corporații din domeniul IT, în analiza de business, project management, client service, training…
Îmi place să lucrez cu oamenii și pentru oameni, pregătirea mea de bază este în domeniul social, așa că, de-a lungul timpului, mi-am completat bagajul de informații, cu diverse cursuri de specializare, care mă ajută în lucrul cu copiii mei, pe partea pedagogică, din punct de vedere al părintelui, dar și în lucrul cu alți părinți.
Am descoperit un model excelent de reflectare, care mă ajută să devin, pe zi ce trece, parintele mai mare, mai puternic, mai înțelept și mai bland, de care copiii mei au nevoie. Așa de mult mi-a placut, încât am devenit educator parental, certificat de Circle of Security International.

Dar preocuparile mele nu sunt legate doar de copii, educație, un stil de viață sănătos, medicina alternativă, ci și de lucruri care, la prima vedere, pot părea superficiale, cum ar fi moda, frumusețe…

Mă opresc deocamdată cu poveștile despre mine, îmi place să învăț mereu lucruri noi, să mă dezvolt pe diverse planuri, așa că aceasta pagina ar putea suferi oricând modificări.

Foto Credit: Portret Events

Make-up artist: Roxana Minea