Despre mine

Roxana Dulgheru
Cateva cuvinte despre mine, sunt mama a doi baieti minunati, sotia unui barbat inteligent, iubitor si intelegator.
Am lucrat mai bine de 12 ani in corporatii din domeniul IT, in analiza de business, project management, client service, training…
Imi place sa lucrez cu oamenii si pentru oameni, pregatirea mea de baza este in domeniul social, asa ca, de-a lungul timpului, mi-am completat bagajul de informatii, cu diverse cursuri de specializare, care ma ajuta in lucrul cu copiii mei, pe partea pedagogica, din punct de vedere al parintelui, dar si in lucrul cu alti parinti.
Am cochetat mult timp cu filosofia Aware Parenting, pana cand am descoperit un model excelent de reflectare, care ma ajuta sa devin, pe zi ce trece, parintele mai mare, mai puternic, mai intelept si mai bland, de care copiii au nevoie. Asa de mult mi-a placut, incat am devenit educator parental, certificat de Circle of Security International.

Dar preocuparile mele nu sunt legate doar de copii, educatie, un stil de viata sanatos, medicina alternativa, ci si de lucruri care, la prima vedere, pot parea superficiale, cum ar fi moda, frumusete…

O sa ma opresc deocamdata cu povestile despre mine, imi place sa invat mereu lucruri noi, sa ma dezvolt pe diverse planuri, asa ca aceasta pagina ar putea suferi oricand modificari.