Cum sa lasi 2 copii sa se plictiseasca

DSC_2530

Desi am tot citit in ultima vreme mai multe articole care ne indeamna sa ii lasam pe copii sa se plictiseasca, nu am facut din asta un tel. Si cum avem noi o vacanta lunga si lata, zilnic se asteapta sa mergem undeva, nu este neaparat ceva rau, mai ales ca mie imi place sa ies (e cam singura placere pe care mi-o mai permit din viata before kids), sa ies din casa, oriunde, oricand, sa umblu.
Asa ca n-a fost foarte dificil sa iesim si sa tot iesim, ce a fost mai nasol a reiesit din lista de cheltuilei, asa ca Therme o data pe saptamana, film (cu tot pachetul), piscina (care nu e Therme), plimbari de-o zi cu masa in oras si tot felul de alte distractii urbane, s-au dovedit a fi mai mult decat costisitoare, iar sotul meu a crezut ca suma reiesita este lunara, dar era saptamanala 🙂 (ma opresc si schimb repede, nu subiectul, ci nota lui, nu de alta, dar uneori ma citeste sotul si nu vreau sa mai atat acest subiect al cheltuielilor estivale).

Dat fiind contextul si faptul ca ieri m-am simtit rau, i-am informat solemn ca nu iesim din casa, dar asta nu l-a impiedicat pe unul dintre ei sa iasa cu bunica la ….cumparaturi, logic, nu?! Din fericire a fost din buget propriu +al bunicii, asa ca nu se pune. Aseara i-am avertizat ca nici astazi nu vom iesi, pentru ca vreau sa ma odihnesc si sa imi revin un pic, n-au primit vestea prea incantati, isi doreau sa mergem la Mogosoaia, am fost nevoita sa promit, sa jur pe rosu ca maine mergem si stam toata ziua…
Deci astazi au avut zi de stat in casa, cel putin pana la ora asta (ca mai tarziu ma vor bazai la cap sa iasa in spatele blocului si ma vor convinge prin mijloace proprii ca este spre binele tuturor sa iasa).
Iata cam ce au facut, nu am putut sa surprind chiar fiecare joc (au schimbat vreo 5 pana acum), Den este cu ochii pe mine cand fac poze si apoi vrea sa le modifice el in fel si chip, asa ca am lasat-o mai moale (poze cu efecte speciale a la Dennis):
DSC_2533

DSC_2531

Eu zic ca merge si putina plictiseala din asta, personal nu ma misc de pe canapea astazi, asa cum am (mi-am) promis.
Ai vostri cum se plictisesc?

Un comentariu la “Cum sa lasi 2 copii sa se plictiseasca

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *