Cum am organizat un picnic la minut

Pentru ca voiam sa iesim din casa si sa scapam de caldura sufocanta a orasului, am decis ca un picnic in parc la Mogosoaia, in mijlocul saptamanii, ar fi solutia perfecta.
Copiii au imbratisat ideea in secunda 2, doar ca dupa ce am lansat ideea, m-au napadit o gramada de intrebari: la cat sa mergem, cat sa stam, cate sa car dupa mine, ce sa iau la noi de mancare si baut…Cum timpul trece rapid, m-am achitat si eu tot rapid de o serie de treburi casnice, printre care spalat vasele de seara si de dimineata, pus o masina la spalat si intins rufele, mic dejun, bla bla bla
Putin inainte de ora 12 le-am dat masa de pranz, asa ca la 12 fix ieseam pe usa si ne indreptam spre Mega Image sa luam cate o punga de pufuleti 🙂

Acasa am pregatit urmatoarele:
– patura
– o casoleta cu legume proaspete: ardei gras, morcov, castraveti
– 4 batoane de la Organix
– sticla mare de apa
– minge, manusi portar 2 perechi, jambiere 2 perechi, incaltari pentru jucat fotbal
– spray cu apa termala (sa ne racorim)
– carte si revista glossy pt moi 🙂
– un caiet si un creion, o carte pentru copii (in cazul, foarte probabil, ca se vor plictisi de fotbal)
Dupa oprirea la Mega Image s-au mai alaturat urmatoarele:
– punga cu nuci
– 3 banane
– 2 covrigi cu seminte
– 1 suc Sloop (Dennis nu bea decat apa de obicei si foarte rar accepta un anumit tip de smootie)
Cam asa fost la picnicul nostru organizat pe repede inainte, cu ce aveam prin casa si cu ce am mai putut lua rapid, variante relativ sanatoase si satioase pentru cateva ore in natura.
Picnicul nostru
Am petrecut vreo 4 ore departe de caldura si aglomeratie, la iarba verde, aer curat, umbra, liniste (liniste este un cuvant relativ, Dennis a fost un pic „nelinistit”, dar iesirea in natura l-a ajutat sa se elibereze, am povestit aici cum).

Va recomand cu drag parcul Mogosoaia in timpul saptamanii! Iar eu ma voi gandi cum sa pun la cale un picnic mai organizat, cu care sa ii surprind data viitoare.

 

 

2 comentarii la “Cum am organizat un picnic la minut

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *