Cum a pierdut Lego Promenada 2 clienti

lego

Zilele trecute am mers la mall, nu ca sa ne plimbam, ci cu un scop precis, eu sa cumpar diverse din DM, iar copiii sa isi cumpere ceva de la Lego. Zis si facut, in fata magazinului DM ne-am despartit si fiecare ne-am dus la treburile noastre, cum eu ma decid mai greu, copiii au venit dupa mine, sa vada de ce zabovesc, cum nu eram gata, mi-au cerut banii pentru ce aveau de cumparat.
Intr-un final, am ajuns si eu la Lego sa vad ce si-au ales si sa platesc (cu cardul, ca altfel le dadeam lor banii). Ehh, nu e asa simplu cum credeti, pentru ca una dintre doamnele vanzatoare a tinut sa ma chestioneze un pic:
– Sunteti mamica?
– Da.
– Stiti, copiii nu au voie singuri in magazin!
– Mda…
– Pai v-am spus, ca sa stiti!
– Ok, puneti pe cineva la usa sa nu lase copiii sa intre!
– Dar vaaai, cum sa facem asa ceva?! Nu putem face asta! Dar va spun ca sa stiti ca nu au voie singuri.
– Doamna, ii vedeti ca sunt mari, da?! Vedeti ca nu merg de mana, ca practic umbla singuri si nu pentru ca i-am pierdut, ci pentru ca sunt suficient de mari?!
– Dddaa…dar nu au voie singuri in magazin!!!
– Copii, haideti sa mergem, nu va las sa va cheltuiti banii stransi cu greu, intr-un magazin care nu primeste copii!

Sa ne intelegm, copiii mei sunt mari, au banii lor proprii cu care isi pot cumpara ce doresc, merg la magazinul din capatul strazii singuri, iar la mall au voie sa mearga singuri prin magazine si sa cumpere ce ii intereseaza, de unde vor, cu minima supraveghere.

Asa ca, Lego Promenada, ai pierdut 2 clienti fideli!

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *