CONCURS pentru pitici, de la Piticot Prod

Când erau copiii mici, am descoperit o marcă de hainuțe pe care am îndrăgit-o tare, materiale de calitate, care au rezistat bine la toate provocările la care au fost supuse și un bun raport calitate-preț. Am avut body-uri și căciulițe pe care le-au purtat ambii băieți, așa că m-am bucurat tare când am redescoperit marca Piticot.

Piticot Prod este o societate cu capital 100% românesc, creată în 2003, care fabrică și comercializează îmbrăcăminte pentru copii. Au bentițe, căciuli, sepcuțe, fulare, body-uri, salopete, păturici…dar nu mă mai lungesc cu vorba, vă invit să le descoperiti produsele aici.

Și ca să vă convingeți de calitatea produselor Piticot, vă invit la un concurs generos, premiul constă într-un voucher în valoare de 200 lei, pentru achiziționare de produse, exclusiv marca Piticot, de pe site.

Ce trebuie să faceți este să:
– intrați pe site: https://www.piticot-magazin.ro/manufacturer/piticot , vă alegeți produsul preferat și postați în comentariu (aici pe blog) link-ul către produs (ulterior, dacă sunteți câștigător, vă puteți alege produsele dorite)
– dați SHARE public, pe pagina voastră de Facebook și postați link-ul către postare în comentariu, aici pe blog, împreună cu link-ul către produs
– dacă nu ați dat deja, vă invit să dați like paginii blogului: Roxana Dulgheru – De Vorbă Cu Mine

Așadar, de luni, 6 februarie, până vineri, 10 februarie, aveți timp să vă alegeți produsul preferat, să dați share la concurs, like la pagină și să îmi trimiteți cele doua link-uri într-un comentariu. Aruncați un ochi pe pagina Piticot și veți găsi modele frumoase, prețuri bune și cu voucherul de 200 ron ați putea face o comandă frumoasă.
Baftă!!

L.E. Castigătorul va fi ales cu ajutorul random.org

P.S vă arăt și eu ce au ales băieții mei, acum trebuie să vânez site-ul până când va apărea măsura lor. Poza este luată de pe site.

Sursa foto: Pixabay

L.E. Câștigătoarea este Madalina, felicitari!
Extragerea o găsiți aici

Save

Save

Save

20 thoughts on “CONCURS pentru pitici, de la Piticot Prod

    1. Buna Carmen, o mica mentiune, voucherul va putea fi folosit doar pentru produse marca Piticot. Dar tricicleta chiar e faina 🙂
      Mult succes!

    1. Nici nu trebuie sa te opresti la un singur produs :), am zis unul singur ca sa fie mai simplu concursul, de 200 de ron cred ca strangi un cos frumos, cu mentiunea ca voucherul va fi doar pentru produsele marca piticot.

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *