Concurs pentru voi, Magia Crăciunului

Sărbătorile nu mai bat la ușă, sunt deja în case, așa că m-am gândit la un fel de after party, un concurs care va începe în ziua de Moș Nicolae, ca să ne pregătim cum se cuvine pentru magia Crăciunului.
În ultima perioadă am mers împreună cu copiii la diverse evenimente, unde ei au primit cadouri, vreau să vă spun că sunt extrem de încântați când primesc, chiar și un pix, pentru că este pentru ei, îl considera special și țin minte mult timp de unde îl au. Ieri am mers la un eveniment, unde ei au fost in calitate de mici jurnaliști, li s-a părut fascinant că au primit la intrare legitimații cu poza și numele lor.

Când am văzut, la Editura Diana, cartea personalizata “Magia Craciunului”, mi s-a părut exact genul de cadou pe care ai mei l-ar aprecia foarte tare. Dacă la vederea pozei lor pe legitimații au fost atât de încântați, dacă ar primi o carte în care ei să fie eroi principali, ar fi siguri că acea carte a fost scrisă de însuși Moș Crăciun pentru ei și ar reciti-o an de an 🙂
Este o carte cu coperți cartonate, în format A4, cu 32 de pagini, numai bună de colecție.
În poveste, copilul, împreuna cu alți 2 prieteni buni, îl ajută pe Moș Crăciun să ducă la timp toate darurile pentru copii. Titlul cărții este format din Numele copilului și Magia Crăciunului, la noi ar suna cam așa Robert și Magia Crăciunului.

Mie mi se pare o idee absolut genială, un cadou pe care mi-ar fi plăcut să îl primesc în copilărie, să văd numele meu si al celor mai buni prieteni într-o carte, într-o poveste în care îl ajutăm pe Moșul, poza mea într-o carte, sigur aș fi păstrat cartea până în zilele noastre. Găsiți mai multe informații despre carte aici, mi se pare un cadou potrivit, nu doar pentru copiii proprii, ci si pentru cei apropiați, cărora dorim să le ducem un dar frumos de Crăciun.
În aceeași colecție, cărți personalizate mai există și pentru alte ocazii, dar vă povestesc atunci despre ele, acum doar vi le spun:
Jurnalul de vacanță (Început de an școlar)
Dovadă de iubire (Halloween)
Dărnicia (Moș Nicolae)
Magia Crăciunului (Moș Crăciun)
Dragostea de mamă (8 Martie)
Fericirea (1 Iunie)

Împreună cu Editura Diana, vom oferi această carte personalizată unui câștigător norocos, care va lăsa un comentariu pe blog, până joi, ora 24 și va fi suficient de generos, încât să dea share acestui articol, pe pagina sa de Facebook, public, câștigătorul va fi ales cu random.org, în decursul zilei de vineri.
Deci, tot ce aveți de făcut pentru a câștiga este:
– comentariu pe blog, la acest articol
– share public, pe pagina personala de Facebook

Mult succes tututor!

L.E. au sosit cărțile, copiii sunt extraordinar de încântați

25 thoughts on “Concurs pentru voi, Magia Crăciunului

 1. Stiu, mi-a placut mult si mie. M-am gandit sa fac cadou catorva copii din familie, mai trebuie sa fac rost de poze acum si de numele prietenilor lor 🙂 (fara sa dau de banuit)

 2. Imi place tot ce este personalizat pentru ca stii ca cel care iti daruieste acel lucru a pus suflet si s-a gandit la tine. Si doar la tine 🙂 Foarte interesanta ideea cartii.

  1. Ma bucur ca va place si voua ideea, eu acum ma tot gandesc la cei mai buni prieteni ai celui mic, ca se tot schimba, sper sa nu fie schimbari dramatice pana ajunge cartea 🙂

   1. Am mai castigat la un concurs online, dintr-o prostie. Nu aveam ce face cu cadoul fiind din alta localitate, asa ca …. i-am indulcit ziua baietelului. Altfel cadoul s-ar fi dus la persoane care stiu ca isi permit si nu ar fi apreciat atat de mult.

 3. Concursul s-a incheiat aseara la ora 00.00, iar castigatoare este…O Femeie 🙂
  felicitari!
  Gasiti filmuletul cu extragerea pe pagina de Facebook la blogului. Va multumesc pentru participare si va mai astept!

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *