Un an de blog, vă mulțumesc!

Anul trecut, pe vremea asta, postam primul articol pe blog, unul foarte scurt, venit din suflet, un exercițiu de recunoștință pentru ceea ce îmi oferă Universul, așa s-a născut blogul meu, din dorința de a da înapoi, de a împărtăși, de a duce binele mai departe, de a ajuta cu vorba sau cu fapta, acolo unde este nevoie și unde este posibil.

Astăzi, la ceas aniversar, nu am suficiente cuvinte să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, am primit sfaturi și încurajări de la oameni necunoscuți înainte, au revenit în viața mea oameni pe care credeam că i-am pierdut, am strâns în jurul blogului o comunitate mică de oameni faini, pe care îi apreciez și al căror feedback îl aștept mereu cu sufletul la gură. Am cunoscut personal bloggeri pe care îi citeam de multă vreme și cărora îmi era frică sau jenă să le zic bună ziua, doamne ce oameni faini!
Am câștigat prieteni adevărați, pentru care sunt atât de recunoscătoare!
Am învățat mult în acest an, am participat la nenumărate evenimente, am întâlnit oameni noi, specialiști în diverse domenii, am citit mai mult, am ieșit mai mult, am socializat offline. Am investit mult timp în blog și am câștigat de 100 de ori mai mult decât am investit, a fost un job full time o lungă perioadă de timp și m-a ajutat foarte mult, personal. Blogul mi-a fost jurnal, a fost terapie, a fost loc de dat cu capul, dar și de împărtășit cu ceilalți ceea ce am învățat sau doar aflat de la conferințe, workshop-uri, cursuri.

A fost greu uneori, frustrant, muncă multă, nu ca în poveștile de pe net, în care o tipă se trezește la 9 dimineța, își pregătește o cafea aromată, o pozează și o pune pe Insta, apoi se aranjează cu cele mai faine creme și produse de make-up, cum îi stă bine oricărei bloggerițe, iar la prânz iese să mănânce o salata la cel mai fain bistro din oraș, nu înainte de a poza salata și a o pune pe Facebook. Poate că uneori a fost și așa sau măcar pe aproape, dar în general a fost multă muncă, citit foarte mult, documentare, scris, copii, casă, scoală, ședințe cu părinții, activități cu copiii, evenimente cu bloggerii, timp cu familia, timp cu prietenii, planuri, proiecte, bani puțini, oboseală multă, stres, frustrări, nopți nedormite, proiecte care nu au văzut lumina zilei… Apoi bucuria unui share, unui like, a unui comentariu în care cineva spune că i-a fost de ajutor un articol, apoi alte comentarii de bine, simți că oamenii reacționează, că ceea ce faci contează, că ești de ajutor.
La zi aniversară, trag linie și sunt recunoscătoare! Mi-ar fi plăcut să fac un party astăzi, cu toți sau măcar cu o parte dintre oamenii care m-au susținut, din păcate, încă nu este posibil, dar abia aștep să mă revăd cu toți oamenii dragi, care mi-au fost alături!

Am o listă lungă și lată cu mulțumiri pentru oamenii care m-au ajutat, susținut, incurajat, dar o să o păstrez în suflet și o să menționez astăzi o agenție, este vorba despre ParentingPR , nu este o simplă agenție de PR, în spate sunt oameni profesioniști, oameni cu suflet, cu idei inovative și proiecte out of the box, multumesc pentru încredere, pentru încurajări, pentru oportunități, pentru că m-ați inivitat la școala bloggerilor, de unde am învățat enorm. Mulțumesc Ana și Lavinia!

8 comentarii la “Un an de blog, vă mulțumesc!

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *