Balul Britanic, ediția 2017

Balul Britanic este un eveniment educațional și cultural, sprijinit de Ambasada Marii Britanii la București, care se va desfășura in grădina hotelului Caro, pe 9 iunie, începând cu ora 17, este dedicat copiilor și părinților, iar în cadrul lui sunt premiați copiii care au avut rezultate excepționale la limba engleză, fiind organizat de International House Bucharest și English Kids Academy.

Încă de la prima ediție, evenimentul a fost onorat de prezența Excelenței Sale Domnul Ambasador.

Balul Britanic își propune și reușește, încă de la prima ediție:
– să contribuie la dezvoltarea unei noi generații de copii în România, într-o societate bazată pe valori și dialog;
– să susțină și să promoveze valorile, învățământul de calitate;
– să doneze fonduri pentru diverse cauze naționale importante;
– să crească motivația copiilor pentru a studia limba engleză, lucru care le va aduce o mare deschidere, atât pe piața muncii, cât și posibilitatea efectuării de studii în străinătate;
– să găzduiască un program cultural complex, cu reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment

De asemenea, Balul Britanic are și o puternică componentă caritabilă, sumele strânse din plata taxei de participare fiind donate Asociației M.A.M.E., care are drept beneficiari copiii bolnavi sau familiile defavorizate.

An de an, peste 700 de participanți, copii și părinți, sunt prezenți la eveniment. Mai jos puteți afla cum a fost la ediția precedentă:

International House Bucharest
Se află pe piața românească de 15 ani și este liderul cursurilor de limba engleză din România, membru al International House Word Organization.

English Kids Academy
Este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. Prin intermediul International House Bucharest, English Kids Academy este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor pentru predarea limbii engleze către adolescenți și copii, curs de calificare moderat de Universitatea din Cambridge. În anul 2016 a primit titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, în urma rezultatelor obținute de copii la examenele internaționale, titlu oferit de către Cambridge English Language Assesment.

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *