Am o veste (ne)buna pentru soferii de BEMVEU

BMW

Mai dragii Mosului, nici nu stiu exact cum sa incep acest articol, ca sa nu lezez sentimentele cuiva, este un fapt stiut ca soferii bolizilor sunt, in general, niste fiinte extrem de …simtitoare 🙂 asa ca voi incerca sa spun ce am de spus, cat mai bland posibil.
Va amintiti voi scene din trafic, de genul urmator: amaratul merge in liniste, pe banda lui, cu viteza oarecum regulamentara, sa zicem ca este intr-o coborare de pe un pod, unde harbul lui o ia un pic la vale, cum poate si el, ca nah, doar n-o zbura ca un BEMVEU si voi cu zmecheria de masina va bagati pur si simplu in banda, ca doar acolo aveti drum?! Suna cunoscut?! Nu??!!
Personaje: amaratul = orice sofer cu bun simt si masina mai slabuta de inger; harb = orice masina care nu e zmechera.
Bineee, hai sa incercam alta situatie: mergeti voi linistiti (haha, de parca asta ar fi posibil) si deodata, brusc, ce sa vezi si sa nu crezi, aveti treaba chiar acolo, in mijlocul drumului, pe banda de circulatie si opriti, ca doar aveti treaba! Da-i in…pana corbului pe prostii aia din spate care nu au anticipat ca voi aveti treaba acolo, sa isi bage injuraturile in dos si sa faca bine sa va ocoleasca! Asta suna cunoscut?! Nici asta???!!
Mai incercam, mai bag o fisa, poate poate o nimeresc, poate va revine memoria? Sau de fapt voi nici nu intelegeti ce latru eu aici? 🙂 hmmm asa ma gandeam si eu.

Hai sa trec direct la subiect, vestea este: baaaai oameni buni, BEMVEU nu vine la pachet cu prioritate de BEMVEU, nu exista asa ceva, serios vorbesc, v-au pacalit! Sper ca n-ati platit extra pentru aceasta magnifica optiune.
Si stiti de unde stiu, pai am avut bah si eu BMW si am cautat in cartea masinii, in talon, in portbagaj, in torpedo, nu era, pe cuvant de pionier. Stiu ca va vine greu sa credeti, ca ma vedeti acum conducand (doar) un peugeot 206, dar pe bune ca stiu si eu ce inseamna o masina puternica si mai stiu si sa nu supraestimez atributele tehnice ale unei masini mai slabe si sa imi imaginez ca poate frana si poate evita toti magarii din trafic. Asa ca nu va mai aruncati in strada ca in piscina, ca poate nu ii tin franele blondei care vine cu peji ala cu numar de provincie si in fata careia va bagati asa cu ardoare 😉 sau poate blonda se intimideaza la vederea bolidului minune si de emotii nu mai apasa frana, ce ziciceti?! Da stiu, aveti Casco si eu am, dar tot o sa fie neplacut sa mergeti pe la politie pentru ca eu n-o sa vreau sa fac amiabila pentru ca sunt o frustrata si sunt, de fapt, invidioasa pe masinile voastre mishto.
Adevarul e ca sunt cam invidioasa, sunt sigura ca la BEMVEU nu se termina niciodata freonul, as fi avut si eu alta viata daca aveam AC, as fi deschis geamul doar ca sa mi se vaza ceasul de haur cu diamante, cred totusi ca voi supravietui cu masina mea (daca incarc instalatia cu freon).

Acum dupa ce mi-am varsat amarul, va asigur ca a fost doar un pamflet. Sunt convinsa ca partenerii de trafic sunt niste oameni (i)responsabili indiferent de marca masinii.

P.S. inlocuiti voi marca cu ce oricare alta si vedeti ce iese 🙂

I LOVE BMW 

Sursa foto aici

Un comentariu la “Am o veste (ne)buna pentru soferii de BEMVEU

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *