Tată implicat, mama și bebeluș fericiți!

Bebelușul vine la pachet cu un zâmbet care ne proiecteză într-o lume magică, suntem vrăjite, suntem în al 9 lea cer și aterizăm direct pe pământ la primul scâncet, din fericire, noi mamele, nu suntem singure nici în călătoria magică, nici când apar întrebările și frământările. Tații din zilele noastre se implică trup și suflet în creșterea și îngrijirea noilor membrii ai familiei, dar oricât de bine intenționați ar fi, nu este mereu ușor, așa că orice ajutor este bine venit.

În primele 6 luni, când se recomandă alăptarea exclusivă a bebelușului, pare că rolul tatălui este nesemnificativ, dar tatăl se poate implica activ și în acestă perioadă, ulterior, când începe diversificarea, cu siguranță mama are nevoie de un ajutor de nădejde, atât la hrănit copilul, cât și la pregătit masa bebelușului, la cumpărături.

Când trebuie să bea bebelușul apă, de unde cumpărați apa, legumele și fructele când vă trimite soția să faceți aprovizionarea, cum puteți să vă implicați activ, să fiți un sprijin pentru soție?! La cea de-a patra ediție a Modern Dad’s Challenges aflați răspunsul la toate aceste întrebări și multe altele despre “Alimentatia copilului pe etape de varsta”, printre invitații acestei ediții se numără: Florina Badea, Health Coach&Health Blogger, Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver, dr. Lygia Alexandrescu, Doctor Nutriționist si un Medic pediatru.

Evenimentul se va desfășura pe 10 octombrie, de la 18.30, la Hotel International, noutatea acestui eveniment constă într-un workshop practic, în care tații vor învăța să gătească o rețetă sănătoasă pentru pitici, ajutați de  Alice Mitu, Managing Partner ErFi Kids România si Distribuitor Beaba.
Nu uitați, pentru participare, este nevoie de înscriere pe blogul Frunzaresc.eu . Sunt doar 100 de locuri, iar participarea este gratuită.

Sponsorii acestei ediții au pregătit multe suprize: Aquatique, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, ErFi Romania si Beaba.


Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges

4 comentarii la “Tată implicat, mama și bebeluș fericiți!

  1. Ce bine vine articolul si bineinteles workshop-ul. Noi am inceput diversificarea si cred ca i-ar prinde bine si lui tati sa vada „cu ce se mananca” toata treaba asta. Acum ii scriu sa se inscrie. O zi frumoasa

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *