Alice în Țara Minunilor, de Crăciun cu MiniArtShow

Alice in Christmas Wonderland” este spectacolul pe care l-am vizionat în această seară, în familie, de ziua (de nume) a lui Dennis. Nu l-am sărbătorit în alt fel, din cauza unui eveniment nefericit în familie, dar aveam invitația la spectacol și ne-am gandit că ar fi o bucurie pentru el.
Așa a fost!

Piesa este un musical, produs de MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe baza clasicei povești Alice în Țara Minunilor, adaptat perioadei Crăciunului, dar și societății în care trăim. O combinație între teatru și film, cu efecte speciale neașteptate, cu muzică deosebită și costume frumoase.

Scena de deschidere ne prezintă o Alice care stă numai în casă, se joacă pe telefon și nu mai are timp să iasă afară, să vadă natura, să se bucure sau să citească. I se pare frig afară, plictiseală și nici măcar apropierea Sărbătorilor nu o încântă, pentru că ea nu crede în Moș Crăciun. În momentul în care Alice spunea sus și tare pe scenă: Nu există Moș Crăciun! Nu există Moș Crăciun!, o sală plină de copii o contrazicea, a fost tare frumos să văd că mai sunt mulți copii care cred.

Nu vă dezvălui mai mult din piesă, vă încurajez să mergeți la premieră, pe 4 Decembrie, la ora 11 am, la Pro Cinema, se joacă doar 3 spectacole în luna decembrie. Copiilor mei le-a plăcut mult, la fel și mie, am identificat câteva personaje printre cunoscuți 🙂

alice-in-wonderland

Save

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *