Abia astept sa merg la Webstock 2016

webstock-2016
Se apropie cu pasi repezi ziua de 30 Septembrie cand va avea loc o noua editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania. Pentru mine, care sunt la inceput de drum, este un eveniment de neratat, este o ocazie sa cunosc sau doar sa ascult oameni noi si interesanti, pe care ii urmaresc online, sa aflu de la ei cam cum sta treaba in online, dincolo de ceea ce vede simplul cititor si sa revad fete dragi pe care le citesc aproape zilnic.

Vedeti mai jos care sunt speakerii, eu zic ca au multe spus, iar noi participantii, avem multe de invatat de la ei:
speakeri-webstock1
speakeri-webstock2
Sunt ultimele zile de inscrieri la Webstock, puteti solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top , iar daca programul incarcat nu va prmite sa fiti prezenti in sala, ei bine organizatorii s-au gandit la tot si evenimentul va fi transmis live pe 30 septembrie. Mi se pare extrem de utila aceasta forma de a impartasi evenimentul cu cei care sunt departe sau foarte ocupati, dar vor totusi sa afle in timp real ce se discuta, cine la ce categorie castiga.

Deja s-a dat drumul votului la Online Personality of the Year si oricine poate sa isi sustina preferatul, intrand in aplicatie si votand (http://bit.ly/2c8kgcO). Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, va spun sincer ca mie mi-a fost tare greu sa aleg o singura persoana, da da…stiu, se puteau vota si mai multe cu diferite adrese de mail, dar, cu chiu cu vai, am reusit sa aleg una singura. Nu va voi spune pe cine am votat, desi am vazut ca multi bloggeri deja si-au anuntat preferatii, eu sunt mai secretoasa 🙂 si, in plus, vreau sa vad cat de buna imi este intuitia sau cat de mult coincid alegerile mele cu ale lumii :).
Evensys a organizat si Social Media for Prents, iar mie mi-a placut mult, atat evenimentul in sine, cat si organizarea, asa ca abia astept un nou eveniment organizat de ei.

Mai ramane sa gasesc o varianta de supraveghere pentru copii si o tinuta potrivita (nici nu mai zic ca pentru asta ar trebui sa fac ordine in dulap si eventual sa desfac valiza cu care am calatorit).

Ne vedem vineri, pe 30 septembrie, la JW Marriott.


Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Publică un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *